Črna kronika

Hčerka Tallulah podlegla drogam

T. P.
11. 8. 2014, 16.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ameriški mediji so se razpisali o tem, da se je 20-letna Tallulah Belle Willis, hčerka hollywoodskih igralcev Demi Moore (51) in Brucea Willisa (59), sama prijavila na kliniko za odvajanje od alkohola in drog.

Profimedia

Svetovno znana igralka Demi Moore se je leta 2012 prvič prijavila na kliniko za odvajanje od zasvojenosti, zato je razumljivo, da je zaskrbljena za svojo hčerko Tallulah. Obstaja namreč realna možnost, da bo šla po njenih stopinjah. »Demi se počuti, kot da bi podoživljala svoje pretekle izkušnje. Vsa je razburjena in prestrašena, a kljub temu zbira moči, da bi pomagala hčerki,« je povedal eden od njenih prijateljev. »Tallulah ne loči dobrega od slabega, saj je zrasla brez kakršnihkoli prepovedi. Zdaj dela težave samo zato, da bi pritegnila pozornost.«

Profimedia

Pred časom je nesrečno Tallulah njena sestra Scout ujela med drogiranjem s kokainom. Zatožila jo je očetu, znanemu igralcu Bruceu Willisu, ki ji je tedaj zabičal, da jo bo prenehal zalagati z denarjem, če se drogam takoj ne odpove. Žal se je njena odvisnost samo še poslabšala, odkar se je iz Los Angelesa preselila v New York.