Črna kronika

Mesar Dragan popil liter vinjaka, z avtom zbil Tijano in jo brutalno umoril

G.G.
8. 8. 2014, 15.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Prebivalci Somborja in celotne Srbije so še vedno pretreseni zaradi brutalnega umora 15-letne Tijane Jurić. Osumljeni 34-letni mesar Dragan Đurić, ki je že v priporu, pa je opisal podrobnosti svojega zločinskega početja.

Facebook
»V lokalu sem popil liter vinjak in neko rakijo,« je po navedbah Blica policistom povedal Dragan. Odpeljal se je z avtom in po nesreči zbil Tijano, ki je pričela klicati na pomoč.

Mesar ni omahoval, z roko ji zamašil usta, jo udaril in zvlekel v avto. Žrtev je zvezal in odpeljal, čez nekaj časa pa zadavil. Njeno telo je pokopal na deponiji na obrobju Somborja.

Celo kriminalisti so bili šokirani, s kakšno hladnokrvnostjo in brezbrižnostjo je mesar iz Surčina pripovedoval grozljive podrobnosti.

Po umoru se je Đurić vrnil domov in naslednjih 12 dni mirno opravljal svoje delo. Policisti so na pravo sled prišli tudi po pregledu baznih postaj, ki so odkrile kateri mobilni telefoni so bili v noči umora aktivni. Đurićeva številka je bila sumljiva, ker je bila le tiste noči aktivna na območju Bajmoka, kjer je izginila Tijana.