Črna kronika

To je mesar, ki je umoril 15-letno dekle

G.G.
7. 8. 2014, 13.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Policija je za umor 15-letne Tijane Jurić okrivila 34-letnega mesarja Dragana Đurića iz beograjskega naselja Surčin. Osumljeni je kriminaliste sam odpeljal deponijo, kjer je zakopal svojo žrtev. Njegova mati pa pravi: "Če jo je ubil, naj plača!"

Facebook
Durić je tudi padel na testiranju s poligrafom. Minister za notranje zadeve Nebojša Stefanović je povedal, da osumljeni ni pokazal niti trohice kesanja in da mu je ob takšnih primerkih človeške vrste žal, da v Srbiji ni več smrtne kazni.

Facebook

Srbski mediji pišejo, da je Đurić nekaj ur pred ugrabitvijo, ki se je zgodila v vasi Bajmok v noči iz 25. na 26. julij, zvrnil več alkoholnih pijač.

Domnevni morilec, ki je bil rojen v Zrenjaninu, v Beograd pa ga je zanesel posel, je stari znanec policije, vendar zaradi bagatelnih kaznivih dejanj, vsaj v primerjavi s sedanjim zločinom.

Če jo je ubil, naj plača

Oglasila se je tudi mati osumljenega. 56-Makivija težko verjame, da bi lahko njen sin, ki naj bi bil vedno miren, držal pa naj bi se bolj zase, storil tako okruten zločin. »Žal mi je dekleta in mojega sina. Če jo je ubil, naj plača,« je dejala Makivija in dodala, da je bil njen sin v zadnjih dnevih res nekoliko bolj občutljiv.