Črna kronika

Mesar Dragan ugrabil in brutalno umoril 15-letno Tijano

G.G.
7. 8. 2014, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V sredo zvečer so v okolici Somborja našli truplo 15-letne Tijane Jurić, ki je bila pogrešana dva tedna. Malo pred tem so prijeli domnevnega morilca, 34-letnega mesarja Dragana Đurića iz Beograda.

Facebook

»Zaradi takšnih pošasti mi je kdaj žal, da je Srbija ukinila smrtno kazen,« je dejal minister Stefanović.

Srbski minister za notranje zadeve Nebojša Stefanović je sporočil, da je osumljeni v okolici vasi Bajmok v bližini Subotice dekle najprej zbil z avtom. Nato jo je zvlekel v avto in jo odpeljal do obrobja Somborja. Tam naj bi jo zadavil in njeno telo zakopal na zapuščeni deponiji. Morilec je dekle tudi slekel in pretepel, obdukcija pa bo pokazala, če jo je tudi posilil.

Facebook

Osumljeni mesar, visok okoli dva metra in težak okoli 100 kilogramov, je kriminaliste sam odpeljal do kraja, kjer je zakopal nesrečno dekle.

Policisti so sicer Đurića našli v njegovi mesariji. »Sekal je meso in se obnašal, kot da se ni nič zgodilo,« je dejal Stefanović in dodal, da osumljeni ni pokazal niti kančka obžalovanja. Zaenkrat vse kaže, da osumljeni mesar ni že prej načrtoval umora, ampak se je za grozljivo dejanje odločil v trenutku.