Črna kronika

Deček umrl pred očmi matere

P.R.
5. 8. 2014, 18.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Najstnik je umrl pred očmi matere in očeta. Nesrečna družina je prišla na dopust le dan pred tragedijo.

Na višku poletne turistične sezone iz Dalmacije žal skorajda dnevno prihajajo tragične novice. Tudi pretekli konec tedna se je zgodila nesreča s smrtnim izidom. Na plaži Starigrad v Paklenici je v nedeljo zjutraj umrl 16-letnik iz Bosne in Hercegovine.

Pokojni najstnik je sicer skupaj s svojo družino na dopust iz Bosne in Hercegovine v Paklenico prispel le dan pred dogodkom.

 16-letnik in njegova mati sta se potapljala, oče pa je bil na plaži, ko se je pripetila nesreča. Mati je med potapljanjem v nekem trenutku ugotovila, da sina ni več na vidiku, medtem so slednjega že potegnili na obalo in ga poskušali oživljati. Na kraj dogodka so napotili ekipo nujne medicinske pomoči, ki je nesrečnega najstnika z reševalnim vozilom takoj odpeljala v splošno bolnišnico Zadar, na oddelek za intenzivno nego. Kljub takojšnji pomoči je fant v bolnišnici umrl. Pristojne službe so odredile obdukcijo, ki bo pokazala natančen vzrok smrti. Pokojni najstnik je sicer skupaj s svojo družino na dopust iz Bosne in Hercegovine v Paklenico prispel le dan pred dogodkom.