Črna kronika

Zaradi 26 evrov dolga mu je prerezal vrat

G.G.
15. 7. 2014, 10.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Znane so podrobnosti glede krvavega zločina, ki se je v nedeljo popoldne pripetil v hrvaški Crikvenici. Že takoj je bilo znano, da je 22-letni moški z nožem do smrti zabodel leto mlajšega mladeniča, ob katerem je ležalo težko poškodovano 19-letno dekle, ki so ji kasneje v bolnišnici komaj rešili življenje. Prve ugotovitve kažejo, da je žrtvi prerezal vrat, dekle pa večkrat zabodel. »Kri je tekla kar po hodniku in curljala po stopnicah,« je za spletno stran 24sata dejal eden od šokiranih prebivalcev bloka v Crikvenici, ki je prvi naletel na grozljiv prizor.

Arhiv Svet24

Prve ugotovitve kažejo, da je žrtvi prerezal vrat, dekle pa večkrat zabodel. »Kri je tekla kar po
hodniku in curljala po stopnicah,«
je za spletno stran 24sata dejal eden od šokiranih prebivalcev bloka v Crikvenici, ki je prvi naletel na grozljiv prizor.

Danes so se že znana imena žrtev in morilca. Umrl je 22-letni Ivan Jagodić iz Crikvenice, hude poškodbe pa je dobilo njegovo dekle iz Reke. Morilec pa naj bi bil Dino Kulišek iz bližnjega Dramlja.

Vzrok za spor? Vsega 200 kun (26 evrov) dolga, ki je izviral iz prodaje marihuane. Domnevnega morilca je policija hitro prijela.

Prijatelji umorjenega Ivana opisujejo kot prijaznega mladeniča, ki je občasno posegel po lahkih drogah. Morilca pa poznajo kot nevarnega in agresivnega človeka, ki je bil pogosto pijan in zadrogiran.