Črna kronika

Karmen iz Postojne zažgala hišo, policisti molčijo

Ž.K./N.J.
4. 6. 2014, 06.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Karmen R. iz Postojne je z bencinom polila svoj avto in hišo in ju zažgala. Policisti ostajajo skrivnostni, a vseeno nam je uspelo izvedeti podrobnosti.

PGD Postojna

Kaj natanko se je zgodilo v nedeljo dopoldne, da se je Karmen R. odločila z bencinom politi svoj avto in hišo ter ju zažgati, najbrž ne bomo nikoli izvedeli. Policisti in sorodniki so se zavili v molk, a bolj zgovorni so prebivalci Postojne, ki jih je zmotilo, da o pravi drami, ki naj bi potekala ob hiši, kjer je divjal požar, niso v medijih zasledili nikakršnih poročil. Tudi nam so policisti namenili zgolj skopo poročilo, iz katerega je razvidno zgolj, da so krivca za požar kazensko ovadili. Kot nam je uspelo izvedeti od ljudi, ki Karmen R. poznajo, naj bi ta imela precej težko življenje. Zaposlena je bila v zasebnem podjetju Mediatrans kot voznica reševalnega vozila, a je konec lanskega leta prejela odpoved zaposlitve in mogoče je, da je bila prav to kaplja čez rob.

PGD Postojna

Urejena in komunikativna

Sosedi so jo opisali kot urejeno, komunikativno osebo, ki je kot voznica reševalnega vozila reševala življenja. A zadnje dni naj bi se obnašala nenavadno. V nedeljo zjutraj pa je z bencinom polila avto in hišo ter ju zažgala. Ker so gasilci nastanjeni v neposredni bližini, so na prizorišče prispeli v zgolj nekaj minutah, a se je klub temu ogenj močno razširil. Ko smo včeraj obiskali prizorišče požara, so bili tam sorodniki, ki so iz hiše nosili ostanke pohištva, in videti je bilo, da je uničeno prav vse.

PGD Postojna

Ob žalostnem dogodku komentarjev niso želeli dajati, hčerka nam je zaupala, da je tudi policijo prosila, naj v javnost ne daje informacij, kar pojasnjuje skopost poročil, ki so o dogodku prišla od oblasti. Med sosedi so najprej zaokrožile govorice, da naj bila žrtev požara tudi mačka, a nam je najbljižnja soseda dejala, da to ne drži, saj da je Karmen mačko prinesla k njej v varstvo. 

Kako so se odvijali dogodki in kaj se je zgodilo s Karmen, izveste v tiskani izdaji Svet24!

PGD Postojna