Črna kronika

Grozljivo: trenutek pred smrtjo objavila fotografijo!

T.P.
2. 5. 2014, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

32-letna voznica se je objavljanjem selfijev in pisanjem komentarjev na Facebooku zaletela v kamion. Bila je na mestu mrtva, tik pred tem pa je zapisala, kako je srečna med poslušanjem Pharellove pesmi Happy.

Courtney Sanford (32) je umrla v avtomobilski nesreči, v kateri se je zaletela v kamion za recikliranje, je objavila policija. Med pregledom njenega telefona so uradno ugotovili, da je na facebooku objavila zadnji komentar le sekundo pred nesrečo.

Zadnje besede, ki jih je podelila s prijatelji, so bile: »Pesem Happy me osrečuje.« Ta stavek je objavila ob 8.33, minutko kasneje pa so policisti že prejeli prijavo o nesreči. »V pičlih nekaj sekundah je njeno življenje ugasnilo samo zato, ker je želela prijatelje obvestiti, da je srečna,« je povedal tiskovni predstavnik policije.
Facebook
Posnetki nesreče kažejo, da je avto po trku s ceste zletel v jarek, kamion pa je stal nekaj metrov naprej, prav tako na travi. Po tistem, ko je zletela s ceste, se je avtomobil zažgal. Courtney je takoj umrla, voznik kamiona pa ni bil poškodovan.

You Tube
Alkohol in droge so kot vzrok nesreče policisti že izločili, so pa razkrili, da je med vožnjo poleg omenjenega komentarja objavila tudi nekaj selfijev. Pripeta je bila z varnostnim pasom, vendar nepravilno.

Previdnost med vožnjo prepoveduje tudi fotografiranje, pisanje in objavljanje na spletu.