Črna kronika

Prometne nesreče in kraja goriva

U.K.
25. 4. 2014, 12.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Na severni primorski se je včeraj danes precej dogajalo. Žal so bili tudi tokrat na delu nepridipravi.

VOZNIK NA HITRI CESTI TRČIL V ODBOJNO OGRAJO IN JO POŠKODOVAL
Včeraj, 24. aprila 2014, v večernih urah, so policisti na hitri cesti med Vipavo in CP Nanos obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 30–letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje trčil v odbojno ograjo in jo poškodoval. Na srečo voznik v omenjeni prometni nesreči ni utrpel telesnih poškodb. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa (nepravilna vožnja z vozilom po smernem vozišču z dvema označenima prometnima pasovoma) mu bodo policisti izdali plačilni nalog.


V PROMETNI NESREČI V KRIŽIŠČU NA SOLKANSKI OBVOZNICI UDELEŽENI DVE OSEBNI VOZILI
Danes, 25. aprila 2014 ob 9.16 uri, je bila Policija obveščena o prometni nesreči v semaforiziranem križišču na solkanski obvoznici. Ugotovljeno je bilo, da je 36-letna voznica avtomobila peljala po solkanski obvoznici iz smeri Nove Gorice. V semaforiziranem križišču je voznica zavijala levo (proti Solkanu) in pri tem izsilila prednost nasproti vozečemu osebnemu vozili, s katerim se je peljala 38–letna voznica. Na srečo nihče od udeležencev prometne nesreče ni utrpel telesnih poškodb. Poleg policistov so bili na kraju tudi gasilci Gasilske enote Nova Gorica. Policisti so 36-letni voznici – povzročiteljici prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.


POLICISTI ZASEGLI KOLO Z MOTORJEM
Včeraj, 24. aprila 2014, so policisti v Idriji imeli v postopku mlajšega moškega, ki je vozil neregistrirano kolo z motorjem in nima vozniškega dovoljenja. Zaradi kršitve prometne zakonodaje so mu idrijski policisti kolo z motorjem zasegli in zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.


TATVINA GORIVA IZ DELOVNEGA STROJA
Danes, 25. aprila 2014 zjutraj, je bila Policija obveščena o tatvini goriva iz parkiranega delovnega stroja (bager) v Vrtojbi, kjer je neznani storilec odvzel 80 litrov dizelskega goriva v vrednosti približno 120 evrov. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.