Črna kronika

Znane nove podrobnosti: 11-letnega sina zabodla iz maščevanja možu

N.J.
4. 3. 2014, 08.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

43-letnico, ki so jo skupaj z 11-letnim sinom pogrešali od sobote. Ko so ju policisti našli, pa so doživeli šok: 11-letnik je imel preklano grlo.

Poškodovana je bila tudi 43-letna Daniela Falcone, a so jo policisti rešili in jo odpeljali v bolnišnico.

Kot so ugotovili, je ženska svojega lastnega sina, 11-letnega Carmina De Santisa zabodla s škarjami v grlo. Iskali so jo vse od petka, ko je sina počakala pred šolo, nato pa sta izginila neznano kam. Izginotje je prijavil 43-letni mož.

Še včeraj so italijanski mediji poročali, da je ženska vse do tragedije veljala za izjemno uravnovešeno in da ne sorodniki in ne prijatelji niso znali pojasniti, kaj bi jo lahko privedlo do tega, da je storila tako okrutno dejanje. Zdaj so znane nove podrobnosti - ženska naj bi se tako maščevala nezvestemu možu

Pretekli teden naj bi ji mož priznal, da ima razmerje z drugo žensko, ki naj bi bila celo noseča. 43-letnica je iz maščevanja možu šla naslednji dan prej o otroka v šolo in nato sta skupaj izginila. Sledila je tragedija. Ko so ju policisti našli, sta bila tako mati kot sinv avtu. Sin je bil mrtev, ženska pa je komaj dihala. Kot poročajo, je zdaj že izven življenjske nevarnosti. Analiza dogodkov je pokazala, da je najprej omamila sina, da je zaspal, nato pa ga s škarjami zabodla v grlo. Takoj za tem se je skušala ubiti tako, da bi se zadavila s pasom, a ji ni uspelo. Zato je še sebi zabodla škarje v grlo, a ji ni uspelo storiti samomora.