Črna kronika

Prijeli 18-letnika, ki naj bi bil povezan z napadom na železniški postaji v Ljubljani

M.J.
12. 12. 2013, 11.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pogrešanega 18-letnega Davida so s prerezanim vratom našli na ljubljanski železniški postaji in ga prepeljali v ljubljanski klinični center. Včeraj je bilo njegovo stanje zelo resno, danes naj bi se že izboljšalo. Po neuradnih informacijah ni več v smrtni nevarnosti.

Črt Kaker

Sicer pa se pojavlja vedno več govoric, da naj bi si David želel soditi sam. »Policisti in kriminalisti še naprej preverjajo verzije in okoliščine, ki se navezujejo na omenjen primer. Po do sedaj zbranih obvestilih gre v tem primeru za »osebne« okoliščine, ki pa ne vplivajo na  varnost ostalih državljanov. » so nam sporočili iz PU Ljubljana. 

Policisti dogodek preiskujejo v smeri kaznivega dejanja zoper življenje in telo. Po neuradnih informacijah sta bila v dogodek vpletena 18-letnika z območja PU Celje, ki so ju svojci pogrešali od srede zjutraj, David Jevšnik iz Kozjega in Jan Jagodič iz Spodnje Ponkvice. Na PU Celje so namreč kmalu po dogodku na ljubljanski železniški postaji preklicali njuno iskanje.

Črt Kaker

Po podatkih policistov so preiskovalci na območju železniške postaje našli odvržene predmete, povezane z napadom. Med preiskavo pa so uporabili tudi policijski helikopter.

Poleg Davida so sicer včeraj pogrešali tudi njegovega domnevnega kolega Jana (18), ki so ga policisti našli na železniški postaji v Celju. Kot poročajo Slovenske novice, so hospitalizirali tudi njega, vendar menda ne zaradi telesnih poškodb.