Črna kronika

Za njo se odvija drama, ona pa bi se slikala

M.J.
6. 12. 2013, 15.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Vožnja s čolnom pod Brooklyjnskim mostom v New Yorku je dobra lokacija za 'selfie' posnetek. No, dekle s fotografije pa se je odločila, da sebi v prid izkoristi dramo, ki se je dogajala za njo na mostu.

Paul Martinka/NYP

Posneti 'selfie' fotografijo, s katero ovekovečiš sebe in morda kako znamenitost okoli sebe ni nič takega. Toda, da se ne oziraš na okoliščine in občutke ostalih pa je malce bizarno. Dekle je bilo ravno na čolnu pod mostom v New Yorku in zaradi situacije, ki se je odvijala na mostu za njo, se je odločila posneti 'avtoportret'. In to kljub temu, da si je nek moški poskušal vzeti življenje s skokom iz mostu.

Dekle se je hladno obrnilo okoli, nastavila telefon in pritisnila. Dogodek je posnel reporter New York Posta, Paul Martinka. In ko jo je hotel vprašati glede njenega dejanja, je dekle postalo sramežljivo in ni bila več razpoložena za nikakršen pogovor. Zgodba se je na srečo končala srečno, saj so policisti moškega uspeli prepričati, da ne skoči in da raje odide z njimi. Neznano dekle je odšlo svojo pot, toda če bo objavila svojo fotografijo kdaj na kakem socialnem omrežju, zagotovo ne bo dobila pozitivnih komentarjev.