Črna kronika

V prometni nesreči pri Ormožu umrla ena oseba

STA / S.R.
30. 11. 2013, 20.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na cesti Ljutomer-Ormož je pred naseljem Žerovinci v občini Ormož kmalu po 14. uri prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. V nesreči je umrl 71-letni voznik, v katerega je trčil 39-letni voznik, ki je bil lahko poškodovan. En sopotnik 39-letnika je bil lahko, drugi pa hudo telesno poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Policisti so z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 39-letni voznik osebnega avtomobila škoda oktavia na vozišču domnevno iz neznanega vzroka zavil levo, kjer je trčil v 71-letnega voznika avtomobila hyunday getz, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

V trčenju se je 71-letni voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. 39-letni voznik je bil lahko poškodovan, v njegovem vozilu pa sta bila še dva mladoletnika, od katerih je bil eden lahko in eden hudo poškodovan.

O nesreči so obvestili tudi preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca, ki sta prišla na kraj prometne nesreče.

Pokojni 71-letnik je že deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah v letošnjem letu, so še zapisali na policiji.