Črna kronika

Policist jo je za dojke, seksal bi!

T.P.
17. 10. 2013, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Policist jo je ustavil in od nje zahteval dokumente, opraviti pa je morala tudi alkotest. Čeprav ni bila v prekršku, je pričakoval, da bo 'kazen' plačala s seksom. Med vračanjem dokumentov se je dotaknil njenih dojk.

Za protiuslugo je hotel seks!

V hrvaškem Karlovcu je policija aretirala, suspendirala in priprla svojega 43-letnega kolega, prometnega policista. Minulo nedeljo je ustavil avtomobil, ženska za volanom mu je predala prometno in vozniško dovoljenje, pristala je tudi na alkotest. Izkazalo se je, da je uživala alkohol, vendar ne toliko, da bi presegla z zakonom določeno mejo na Hrvaškem 0,5 promila. A informacije iz kazenske ovadbe kažejo, da je ta kontrola trajala malce dlje čas.

28-letna voznica namreč trdi, da ji je policist navrgel nekaj dvosmiselnih izjav, s katerimi jo je napeljeval na seks. Ob tem je namignil, da bi ji lahko oprostil 'tisto malo alkohola', če bi mu nudila določene usluge. Direktno menda sicer ni omenil seksa, vendar pa je med vrsticami lahko dovolj jasno razbrala, na kakšne usluge policist namiguje. Ko mu je zabrusila, da ni v nobenem prekršku, se je potegnil nazaj ter ji vrnil dokumente. Mislila je, da se bo končno začel obnašati profesionalno, vendar pa je hitro zatem doživela pravi šok. Žrtev namreč trdi, da se je med vračanjem dokumentov namerno dotaknil njenih dojk.

Osramočena in besna je sedla v avto ter ga takoj prijavila. Uro kasneje so policista klicali s policijske postaje, naj se nemudoma vrne v službo, kjer so ga soočili z obtožbami. Policist je zanikal vse obtožbe, vendar pa je policija verjela žrtvi.

Kaže, da je imel aretirani policist resne težave v odnosih z ženskami. Pred sedmimi leti ga je njegova tedanja ljubica prijavila zaradi poskusa posilstva.