Črna kronika

Taksist hotel posiliti igralko, ta ga je ugriznila v penis

M.J.
11. 9. 2013, 10.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

''Odpeljal me je v temno ulico. Spomnila sem se na Monico Lewinsky in mu dejala, da mu ga bom najprej … Pokleknila sem predenj in močno ugriznila,'' je dejala Jelena iz resničnostnega šova Farma.

Zajem zaslonske slike

''Nedolžnost sem zgubila z 20-leti z nekim fantom iz Cipra. Njegovi so bili bogati in tisto noč sva se ljubila na strehi zgradbe neke zgradbe, katere lastniki so bili njegovi starši. Počutila sem se kot v filmu, vse zvezde sem videla,'' je dejala Jelena Golubović v srbski Farmi.

Ostalim sodelujočim je zvezdnica resničnostnega šova in gledališča igralka razkrila travmatično izkušnjo. Dejala jim je, da jo je nekega večera hotel posiliti voznik taksija. ''Odpeljal me je v temno ulic. Vedela sem, da se mu moram zoperstaviti in da mu ne smem pokazati, da se bojim. Na srečo sem se spomnila Monike Lewinsky in mu dejala, da mu ga bom naprej…. Nato sem pokleknila in ugriznila v penis z vso močjo,'' je dejala Jelena.

 Dodala je tudi, da jo je moški, ki jo je poskusil posiliti porezal s skalpelom, medtem ko ga je ugriznila. Dejala je, da je posiljevalec bil preplašen, ko sem mu dejala, da ga bom oralno zadovoljila. Penis se mi mu dvignil, vseeno pa je Jelena lahko ugriznila vanj.