Črna kronika

Ubil jo je med seksom in nadaljeval občevanje

K.Š.
10. 9. 2013, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

41-letnik iz okolice Milana je svojo 'žrtev' spoznal prek spleta, kjer je lepotička iz Romunije iskala partnerja, s katerim bi lahko zaživela v Italiji.

Simona Ailoaieri je imela le 18 let, bila je polna pozitivne energije in sanj o boljšem življenju v Italiji. 41-letnik, po poklicu računovodja, poročen in oče petletne deklice, je Simono odpeljal v hotel na obrobju mestu. To je bilo že njuno drugo srečanje. Dekle je privolilo v sadomazohističen spolni odnos, ki pa se je tragično končal. Pred spolnim odnosom jo je zavezal in okoli vratu ji je zategnil zanko.

Sledil je spolni odnos. Ko je opazil, da se dekle ne premika več, je v paniki pobegnil. Nekaj ur naj bi taval po okoliških njivah in se potem vrnil v motel. Strokovnjaki so ugotovili, da je imel pozneje (ko je bila Simona že mrtva) še en spolni odnos. Truplo je sredi noči pustil na njivi in ji s prtičkom pokril obraz. Prav ta prtiček pa je bila njegova poguba, ker je bil na njej logotip hotela, v katerem se je pripetil umor. Policija je tako brez večjih težav prišla na sled 41-morilcu, ki je sedaj že v priporu.