Črna kronika

Prepoznate moškega, ki je oropal pošto?

STA / S.R.
16. 7. 2013, 16.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Policija še vedno išče neznanega moškega, ki je v ponedeljek v Bistrici ob Dravi oropal tamkajšnjo pošto. Da bi čim prej izsledila roparja, je policija tudi izdelala fotorobot storilca.

Policija.si
Fotorobot moškega, ki je oropal pošto v Bistrici ob Dravi.

Zato poziva vse, ki bi prepoznali osebo na fotorobotu, naj o tem obvestijo policijo, so sporočili z mariborske policijske uprave. Občani lahko pokličejo na telefonsko številko 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200, lahko pa se tudi zglasijo na najbližji policijski postaji.

Pri iskanju roparja policije ne uporablja več helikopterja. O znesku odtujenega denarja zaradi interesa nadaljnje preiskave na Policijski upravi Maribor za zdaj ne želijo govoriti.

Po doslej zbranih podatkih je zamaskirani moški v ponedeljek okoli poldneva oropal pošto v Bistrici ob Dravi. Uslužbenki je zagrozil z večjim nožem, da mu je izročila denar, nato pa peš pobegnil.

Ropar je visok okoli 180 centimetrov, čokate postave, oblečen pa je bil v majico s kratkimi rokavi temno rjave in oranžne barve ter temne hlače. Obraz je imel prekrit z masko.