Črna kronika

Zastoj na primorski avtocesti

STA/M.J.
28. 6. 2013, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi del zastoj na primorski avtocesti proti Ljubljani med cestninsko postajo Log in Brezovico (500 metrov).

Wikipedia

Na mejnih prehodih ni posebnosti.

Zaradi snemanja so do 22. ure do 30 minutne popolne zapore na cestah Predel-Bovec, Bovec-Žaga, Trenta-Bovec in Strmec-Mangart.

Med 16. in 22. uro bo zaradi prireditve v Novem mestu zaprt Glavni trg med Jenkovo in Dilančevo ulico ter Florjanov trg.

V Ljubljani bo zaprta Slovenska cesta med Aškerčevo in Šubičevo ulico med 20. in 1. uro zjutraj.

Na Jesenicah bo zaradi sanacije odvodnjavanja popolna zapora krožišča na Cesti Železarjev od jutri od 6. ure do nedelje do 19. ure. Obvoz bo označen.

Zaradi preurejanja cestninske postaje Tepanje je oviran promet na štajerski avtocesti v obe strani.

Zaradi zapiranja intervencijskega prehoda je oviran promet med Vranskim in Šentrupertom.

Predvidoma do 25. avgusta bo zaradi ureditve obcestnih jarkov in sanacije vozišča popolna zapora Ižanske ceste (Ig-Ljubljana). Obvoz je skozi Škofljico ali po lokalni cesti čez Črno vas.

Do 8. septembra bo po uredbi avstrijskega ministrstva za promet v predoru Karavanke vsako soboto med 8. in 14. uro prepovedan promet za tovorna vozila nad sedem ton in pol.

Prav tako do 8. septembra bo v Sloveniji veljala omejitev prometa za tovorna vozila nad sedem ton in pol vsako soboto med 8. in 13. uro, na primorskih cestah pa med 6. in 16. uro.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si