Črna kronika

Policija preiskuje sum posilstva na območju Šmartinske ceste

STA
26. 9. 2012, 17.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja spolne nedotakljivosti, ki naj bi se zgodilo na območju Šmartinske ceste v Ljubljani, so potrdili na omenjeni policijski upravi.

Na policijski upravi so bili, kot navajajo, o dogodku obveščeni v nedeljo v zgodnjih jutranjih urah, ker okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo, pa več informacij ne morejo posredovati. Navajajo še, da preverjajo tudi okoliščine "v smeri ugotavljanje prekrškov s področja zakona o omejevanju porabe alkoholnih pijač in podobno".

Po pisanju časnika naj bi bila skupina mladih v soboto zvečer v Kolosejevi Areni. Nato naj bi dva opita najstnika v zgodnjih nedeljskih urah prav tako opito 15-letnico zvlekla na eno izmed bližnjih parkirišč BTC in jo posilila. Našli naj bi jo njeni prijatelji in poklicali policijo, ki je oba najstnika tudi že prijela in ju pozneje izpustila na prostost.

V Koloseju so za častnik dogodek potrdili, ob tem pa zagotovili, da vanj niso vpleteni njihovi zaposleni. Zgodil naj bi se namreč v okviru družbe mladoletnikov, ki se je zbrala skupaj. Zanikali so tudi informacijo, da naju bi mladostnikom pred tem točili alkohol.