PREDSTAVITEV: Ford bronco
Starejši se še ga morda spomnite. Ljubitelji znamke prav tako. Bronco je nekoč veljal za pravi terenski avtomobil iz hiše Ford. Vmes je poniknil, zdaj se vrača in se pri zmogljivostih in oblikovanju naslanja na modele, kot je Jeep Wrangler. A očitno vse počne nekoliko bolje od njega. Vse na tem avtomobilu je narejeno tako, da je primerno za teren. Lahko demontirate streho in vrata, lahko ga spirate kar z vrtno cevjo (tudi notranjost), lahko ste grobi, lahko ste nežni.
PREIZKUSILI SMO: Polestar 2
Morda je to nepravično, a Ingelatha smo primerjali z Muskom. Nam pa je prvi nekoliko prijetnejši, manj nastopaški, manj ekstrovertiran in napadalen. Čudna je bila pot, ki jo je prehodil, preden je prevzel vodstvo podjetja Polestar. In da je vodilni oblikovalec, je jasno ob prvem pogledu na novi avtomobil te električne znamke. Kaj zmore novi P2? Skoraj vse.
RABLJENA VOZILA: Nissan qashqai
Izbirate rabljen SUV, pa niste prepričani katerega? Morda ste eden izmed tistih, ki ni pretirano zahteven, si želi običajen avtomobil z običajno opremo. Potem ste na pravem mestu. Qashqai bi res lahko bil nekoliko bolje obdelan, a naš testni rabljeni dela vse pravilno: pelje se samozavestno, osnovni bencinski motor je dovolj močan in ni požrešen, nima prevoženih veliko kilometrov in lastnik je zanj dobro skrbel. Popolno? Ne tako hitro …
V prodaji od 10. avgusta!