PREIZKUSILI SMO: Kateri BMW serije 3 je pravi za vas?
Serija 3 je sanjski avtomobil za mnoge voznike. Za družine, za očke z otroki, za trgovske potnike, za tiste v krizi srednjih let, za dinamične mamice, za bogate žene, ki ne vedo, kaj kupujejo … Morebiti je res, da serija 3 ni najnovejši avtomobil, sedmi generaciji G20 in G21 (limuzina in karavan) sta naprodaj od lanskega leta. Najlepše pri seriji 3 je, da je to še vedno pravi BMW. Kaj to danes sploh še pomeni?
PREIZKUSILI SMO: Opel grandland X hybrid4
Ljubitelji oplov se veselijo in naštevajo tehnične podatke. 221 kW moči iz treh src! 1,6-litrski turbo bencinski motor je osnova, zraven pa sta še dva elektromotorja. 520 Nm navora? Tako je! Na asfalt moč prenaša štirikolesni pogon, tako da ne izgubljamo stika pri vsakem speljevanju. In ta črn pokrov motorja! Prelepo! Že po nekaj kilometrih nam je postalo jasno, da je pri Oplu preskočila iskra. 
PREIZKUSILI SMO: Ford puma
Puma se je vrnila! Prva puma je bila majhen kupe na osnovi fieste, ki se je prodajal v devetdesetih. Zdaj, kakšnih 20 let kasneje, je Ford obudil staro ime in ga nadel majhnemu križancu. Ta je ponovno osnovan na fiesti, z zunanjo mero 4,21 pa izziva konkurente, kot so kia stonic, peugeot 2008 in VW t-cross. Med pestrimi tekmeci izstopa s svojim videzom, lepo postavo, nizko mrežo hladilnika, velikimi žarometi in zadaj močneje padajočo streho.
Več preberite v februarski številki AUTO BILD Slovenija!