PREDSTAVITEV: Najzanimivejše novosti iz IAA
IAA vsakokrat prinese velike novosti, ki zaznamujejo avtomobilsko prihodnost. Tudi letošnje leto so se na velikem evropskem avtomobilskem sejmu odvijale pomembne predstavitve, nekatere izmed njim smo opisali tudi v oktorbski številki AUTO BILD Slovenija. Če je bilo v prejšnjih letih polno kazanja mišic in velikih motorjev, pa je tokrat poudarek na elektrifikaciji, avtonomnih vozilih in prihodnjih oblik mobilnosti. 
PREDSTAVITEV: VW t-roc cabrio
VW izdeluje konservativne, uravnotežene in resne avtomobile. Skrajni čas je bil, da naredijo korak naprej in se pokažejo kot mladostne in razigrane. Tako je nastala kabrioletna različica VW-ja t-roc, ki bo navduševala predvsem svobodnjake in mlade po duši. Le en par vrat in manjši prtljažnik, a veter in sonce v laseh - kaj več bi si človek želel ...
VZTRAJNOSTNI TEST: Hyundai i10
Kaj manjka avtomobilom? Popolnoma nič, v glavnem je prepogosto preveč vsega. Ravno zato si oddahnemo, ko sedemo za volan avtomobila, ki nas pusti na miru in dela točno to kar mora, zanesljivo voziti od točke A do točke B. Hyundai i10 je eden zadnjih takih avtomobilov, ki je sicer imel nekaj težav, a se je na drugi strani izkazal s prijaznostjo in ravnodušnostjo. Potrebujete avto za mesto? i10 je vrhunska izbira - to se je izkazalo tudi po 100.000 kilometrih mestne vožnje.
Nova številka AUTO BILD Slovenija bo naprodaj od 10. oktobra!