PREDSTAVITEV: Bugatti centodieci
Ste kdaj imeli roke na 8.000.000 evrov? Naš novinar si je od blizu ogledal enega izmed desetih bugattijev centodiecijev, ki ga je znamka pripravila za 110. obletnico znamke. Seveda so vsi avtomobili s 1.600 konjički že prodani, tako da o nakupu ne morejo sanjati niti premožni.
PREIZKUSILI SMO: Peugeot 508 SW
Francoski karavan je bil deležen še pred začetkom prodaje velikanske količine pozornosti, saj je posrečeno oblikovan in privlačen. Tudi veliko dodatne opreme in varnostne tehnike ima. Ostaja samo še vprašanje ali ga bodo vzljubili veliki odjemalci za službena vozila. Po našem mnenju bo!
VZTRAJNOSTNI TEST: Toyota prius hybrid
Zelo redko se zgodi, da po dveh letih ostanemo brez besed. Kritik na račun priusa je tako malo, da je dnevnik vožnje ostajal prazen. 100.000 kilometrov je prevozil brez izpadov, brez okvar, brez težav, zato pot nadaljuje ša nadaljnjih 50.000 kilometrov. Kaj pričakujemo? Enak rezultat in oceno 5, a počakajmo do konca! 
SVETOVALEC: Legalno, a smrtno nevarno
Preizkusili smo štiri modele pnevmatik z različno obrabljenim profilom in jih primerjali med seboj. Ugotovitve? Globlji je profil, varnejša je pnevmatika na mokrem - nič posebnega kajne? A da nova pnevmatika v primerjavi s tako, ki ima samo še 1,6 mm profila za enako zaustavitev na mokrem potrebuje 100 metrov manj? Šokantno.
PREDSTAVITEV: Nissan juke
Sedli smo za volan novega modela Nissan Juke. »Novinec je moral biti večji in resnejši, ne da izgubi potencial za zabavo,« je o razvoju naslednika povedal podpredsednik Nissan Europa, Ponz Pandikuthira. »Oblikovno se mora ločevati od množice, a mora manj provocirati.«
Septembrska številka izide 10. v mesecu!