Avto-moto

Avtoskop za mesec april 2019

Oglasno sporočilo
3. 4. 2019, 15.30
Posodobljeno: 3. 4. 2019, 15.32
Deli članek:

Vas zanima, kaj vas čaka v mesecu APRILU? Vas in vašega jeklenega prijatelja? Poiščite vaš znak in si preberite, kaj vam tokrat prinašajo zvezde v AVTOSKOPU, ki ga je za vas pripravil Withcar.si.

Promocijski material
Avtoskop

OVEN in njegov avto (21.3. - 20.4.)
Oven, tokrat tebe in tvoje vozilo čaka živahno in razburljivo obdobje. Stremeli boste po novem, vendar ne po novem jeklenem konjičku, temveč po novih poteh, ki jih boste prevozili skupaj s svojim avtom. Napolnite prtljažnik z dobrotami in se s prijatelji odpeljite v naravo na piknik, saj je idealen čas, da okrepite vezi z vsemi, ki vam kaj pomenijo.

BIK in osebna formula (21.4. - 21.5.)
Pred vama je prijeten mesec. Med vožnjo se boste lahko zalotili v globoki debati s samim seboj ali pa z vašim jeklenim konjičkom, s čimer si lahko odprete nova vrata k uspehu. V tem mesecu se bo vse bolj vrtelo okoli duhovnosti. Na vozilo boste gledali z drugimi očmi in ne le kot strošek. 21. aprila bo v vaše znamenje stopilo sonce in prineslo novo energijo. Energije vam ne bo primanjkovalo, zato ne iščite izgovorov, da nimate časa za čiščenje avta. Pa končno zamenjajte te gume ;)

Celoten avtoskop pa si preberite na withcar.si.