PREIZKUSILI SMO: Seat tarraco

Še preden je tarraco sploh zapeljal na slovenska tla, smo z njim že prevozili prve kilometre. Prvi vtis? Nekdo se je slabo odločil in ponudil model z bencinskim motorjem. Na podlagi te vožnje ugotavljamo, da je tarraco prostoren, prijeten in udoben avtomobil. Le dizla izberite, saj bo sicer poraba previsoka. Nekoliko večji je od kodiaqa in tiguana allspace, cenovno pa bo na enakem nivoju. 

PREIZKUSILI SMO: Volvo XC40

No, prav. Pa poglejmo, komu je XC40 sploh namenjen. In ko to ugotovimo, se osredotočimo na avtomobil. Kompakten SUV je pravi dizajnerski kos, ki se bo podal najzahtevnejšim estetom. Z dvolitrskim dizelskim motorjem je tudi odlično motoriziran, udobje, ki ga nudi, pa prekaša konkurenco. Pravi volvo. Za nameček smo preizkusili tudi njegovega večjega brata, XC60. Kateri je primeren za vas?

PREDSTAVITEV: VW passat

Prišel je čas, ko passat, ki je vedno pogostejši del slovenskega voznega parka, doživi osvežitev. Ta bo znamki tipična, kar pomeni, da na zunaj ne bo kakšnih pretiranih sprememb, le lepotni popravki oz. izboljšave, v notranjosti pa bo le nekaj več novosti. Na žalost z osvežitvijo izgublja analogno uro, na srečo pa bo dobil novi informacijsko-zabavni sistem, s katerim bo najbolje digitaliziran model znamke. 

Marčevska številka izide 10. marca!