PREIZKUSILI SMO: Audi A6 avant

Audiju je ponovno uspelo. Ustvarili so novi model, ki je videti skoraj tako kot njegov prednik, a kljub vsemu je popolnoma nov. Novi avant je še naprej eden izmed najlepših karavanov višjega cenovnega razreda. In tudi zelo pomemben je, saj je skoraj 90 % prodanih A6 v karavanski izvedbi. Preizkusili smo ga in ocenili, da bo verjetno prevzel vodstvo v svojem razredu.  

PREDSTAVITEV: Seat tarraco

"Dragi, trojčki so!" Tarraco je tretji in zadnji brat škode kodiaq in volkswagna tiguan allspace. Največji SUV znamke bo, tako kot brata, na voljo s sedmimi sedeži in vsemi tehničnimi bonbončki skupine VW, tudi elektronskimi blažilniki in radarskim tempomatom. S čim točno pa se bo diferencial od bratov? 

PREDSTAVITEV: Mercedes EQC

Mercedes predstavlja električnega SUV-ja EQC. Ta se vizualno pomika v svojo smer, tako da bomo takoj opazili, da gre za električni model. Na srečo pa Mercedes ni pretiraval. Prevozil bo okoli 450 kilometrov in nudil zelo dobre vozne lastnosti. A še preden se je pričela prodaja, je dobil svojega največjega nasprotnika, audija e-tron. Zanimivo bo! 

Več preberite v oktobrski številki AUTO BILD Slovenija, ki izide 10. v mesecu!