Mobilna verzija
23:16 21. september 2018

AUTO BILD Slovenija - september 2018

Auto Bild Slovenija
Božo Lalić / AUTO BILD Slovenija
0

V septembrski številki preberite!

uvodna

V septembrski številki preberite! Foto: AUTO BILD Slovenija

RABLJENA VOZILA: Škoda superb

Če je govora o popularnih avtomobilih, ne moremo mimo škode superb. Mnogim superb predstavlja prav sanjski avtomobil. Povečini sicer v karavanski različici, a tudi limuzinska je zelo iskana. Še posebej na trgu rabljenih avtomobilov to velja. In po treh letih je pravi čas za nakup rabljenega. Pa še en kratek nasvet: limuzinski superb nima veliko manjšega prtljažnika od karavanskega brata, je pa precej cenejši! 

PRIMERJAVA: Audi A4 avant, BMW 320d touring in volvo V60 D4

Volvov V60 je najnovejši prišlek v svet karavanov srednjega razreda. Konkurenca v tem razredu je huda in v glavnem vodijo nemški premijski karavani. A4 avant in serija 3 touring sta novemu V60 pokazala zobe in ga potisnila v kot. Nekaj šarmantnih lastnosti V60 se v praksi izkaže za slabosti, ki si jih nemška karavana ne dovolita. 

OČARANOST: Tri dame

No, če bi lahko za trenutek sanjali in si predstavljali, da imate na voljo vse potrebne resurse (beri: dovolj globoko denarnico), katerega bi izbrali? Bi bila to alfa romeo giulia, prelepa limuzina v različici Quadrifoglio, v kateri se skriva Ferrarijev motor? Bi morda raje izbrali alpine A110 in se navduševali nad 1,8-litrskim motorjem ter mehanskimi voznimi lastnostmi? Nenazadnje bi lahko izbrali tudi corvette Z06 in se z velikim presežkom moči podajali na prelepe panoramske vožnje ...  Preizkusili smo vse tri in podali nasvet ali dva. 

Več preberite v septembrski številki AUTO BILD Slovenija, ki izide 10. v mesecu! 

Značke: autobild , napoved , september

Vaš prispevek