Mobilna verzija
05:40 22. junij 2018

AUTO BILD Slovenija - junij 2018

Auto Bild Slovenija
Božo Lalić / AUTO BILD Slovenija
0

V junijski številki preberite!

Junij 2018

Junijska številka AUTO BILD Slovenija na police prispe 11. junija. Foto: AUTO BILD Slovenija

PREIZKUSILI SMO: Volvo V60

Ste morda pozabili, da je bil Volvo nekoč najbolj znan ravno po karavanih? Modela, kot sta bila 850 ali V70, sta bila praktična karavana in sta veljala za prodajna hita, vse dokler nista na trg vstopila modna XC90 in XC60. Le pol etaže nižje se bo z njuno tehniko na trg podal novi karavan – V60. Ta bi lahko s praktičnostjo, obliko in ceno predstavljal Volvovo zlato sredino. Bo novinec karavan starega kova?

PREIZKUSILI SMO: BMW i8 roadster

Če je govora o električnih avtomobilih, pogosto naletimo na tri skupine ljudi. Prva zagovarja izključno električni pogon in trdi, da je samo ta sprejemljiv. Druga skupina pravi, da konvencionalnega goriva ne more zamenjati nič, še posebej, če je govora o športnih avtomobilih. In potem je tukaj še tretja skupina, ki se sprašuje, zakaj ne bi mogli obojega enostavno kombinirati. Šport in elektrika? Hrup in mir? Zakaj pa ne!

PREIZKUSILI SMO:Volkswagen touareg

Novi touareg pride še kako prav. Pri tem modelu se lahko razvojni oddelek pri VW-ju malce znori in pokaže, kaj vse zna narediti. Ravno to je storil in v touarega vključil vse, kar je dobro, fino in seveda tudi drago. Zračno vzmetenje, krmiljenje vseh štirih koles, izravnava nagiba karoserije, štirikolesni pogon tako ali tako, zmes materialov iz aluminija (48 %) in jekla (52 %), nov, zelo napreden multimedijski sistem in celotna vojska varnostnih sistemov.

Več preberite v junijski številki AUTO BILD Slovenija, ki izide 11. junija! 

Značke: napoved , junij , 2018

Vaš prispevek