Mobilna verzija
02:15 27. april 2018

AUTO BILD Slovenija - april 2018

Auto Bild Slovenija
Božo Lalič / AUTO BILD Slovenija
0

V aprilski številki preberite!

Uvodna

Foto: AUTO BILD Slovenija

VZTRAJNOSTNI TEST: Peugeot 2008

Vsak si želi, da bi imel s svojim vozil čim manj težav. Peugeot 2008 je morda odgovor na iskanje takega vozila. Na našem dvoletnem testu, medtem smo prevozili 100.000 kilometrov, se je izkazal zelo dobro. Nekaj manjših težav ga je sicer ločilo od najboljše ocene, a nikakor ni razočaral. 

PREIZKUSILI SMO: BMW i3s

BMW je posodobil svoj model i3. V različici S je nekoliko močnejši od običajne različice vozila, a razlika je majhna in je zato skorajda ne občutimo. Občutimo pa predvsem posodobitve in nadgradnjo podvozja, ki majhnemu električnemu BMW-ju omogoča izjemno vodljivo in zabavno vožnjo. Žal pa je i3 drag, doseg pa majhen ...

TEST LETNIH PNEVMATIK DIMENZIJE 195/65 R 15

Tudi letos smo pripravili velik test letnih pnevmatik. Kar 51 različnih modelov pnevmatik iz maloprodaje je moralo skozi zahtevno merjenje zavornih poti na mokrem in suhem, 20 najboljših pa je nadaljevalo v finalno testiranje. Poleg premijskih znamk, ki se že tradicionalno uvrščajo na najboljša mesta, nas je letos pričakalo nekaj presenečenj iz Kitajske. Presenečenja pa so bila že ob samem začetku testiranj, kajti 8 modelov pnevmatik ima tako dolge zavorne poti, da so nevarne! 

Več preberite v aprilski številki AUTO BILD Slovenija, ki izide 10. aprila! 

2

1

Foto: AUTO BILD Slovenija

Značke: napoved , auto-bild

Vaš prispevek