Avto-moto

AUTO BILD Slovenija - avgust 2015

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
28. 7. 2015, 18.48
Posodobljeno: 28. 7. 2015, 19.00
Deli članek:

V avgustovski številki preberite!

PREIZKUSILI SMO: BMW 118d xDrive

Čeprav je serija 1 najmanjši in tudi najcenejši med BMW-ji, pa nudi veliko več, kot je videti na prvi pogled. Sploh v posodobljeni različici in z motorizacijo kot pri našem testnem vozilu. A čeprav je serija 1 najcenejša, z nekaj opreme njena cena kaj hitro naraste, 40.000 evrov sploh ni težko doseči. A za to dobimo zadnjo serijo 1 z zadnjim pogonom in vzdolžno postavljenim motorjem in tudi nekaj prestiža.

PREIZKUSILI SMO: Mercedes-Benz GLC

Na našo prvo vožnjo z novim GLC-jem smo enostavno morali pripeljati tudi najbolje prodajan premium SUV v Evropi. Volvo XC60 je kljub svoji starosti še vedno močan nasprotnik, a GLC je res nekaj posebnega. Novinec osvaja srca po tekočem traku in drznili bi si napovedati, da bi znal na svojo stran spraviti mnoge voznike XC60. Švedom se že tresejo kolena!

ZLATI VOLAN 2015

Največji evropski avtomobilistični izbor je ponovno tukaj! Kot prejšnja leta boste bralci izbirali svoje favorite, ob tem pa tudi sodelovali v žrebu za lepe nagrade - letos je skupna vrednost nagrad višja od 800 evrov! Izbor se prične 10. avgusta, glasovali pa boste lahko tudi preko naše spletne strani.

Avgustovska številka izide 10. avgusta!