Avto-moto

Mazdina jesenska akcija

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
4. 10. 2012, 07.43
Posodobljeno: 4. 10. 2012, 07.46
Deli članek:

Mazda je za jesen pripravila posebno serijo vozil, ki jih prodajajo po akcijskih cenah s prihrankom do 7.200 evrov.

Mazda6 Takumi

Mazda6 Takumi  nudi velik prihranek 7.200 eur za omejeno količino vozil in je na voljo v petvratni in karavanski različici. Temelji na modelu TE z zmogljivim in varčnim dizelskim ali bencinskim motorjem. Posebni paket opreme nudi delno oblazinjenje sedežev v usnju, sistem Bluetooth za prostoročno telefoniranje, športno masko hladilnika, zatemnjena zadnja stekla, parkirne senzorje spredaj in zadaj, okrasne dele armaturne plošče v kombinaciji kroma in klavirsko črne barve, navigacijski sistem Mazda s tehnologijo TomTom, zaslonom na dotik in USB&AUX vhodoma. Opremski paket Takumi je možno nadgraditi v Takumi Xenon paket, ki dodatno vključuje še biksenonske žaromete z vrtljivim sistemom prilagoditve osvetlitve zavoja (AFS) in sistemom za nadzor dogajanja za vozilom (RVM). Mazda6 Takumi je na voljo v kar enajstih barvah. Izbirati je možno med 2-litrskim bencinskim s 114 kW in 2.2-litrskim dizelskim agregatom s 95 kW.

Mazda5 Takumi

Mazda5 Takumi je v ponudbi s ceno od 23.040 eur naprej z dvema bencinskima motorjema (1.8 in 2-litrski s 85 kW oziroma 110 kW) in 1,6-litrskim dizelskim motorjem s 116 kW. Prav tako pri Mazdi5 predstavlja paket Takumi bogato opremo, kot so Mazdin navigacijski sistem TomTom z zaslonom na dotik, okrasni deli armaturne plošče v kombinaciji kroma in klavirsko črne barve. Na zunaj Mazda5 Takumi pritegne poglede s temno srebrnimi 16-palčnimi platišči iz lahke litine, športnim videzom maske hladilnika ter strešnim spojlerjem. Mazda5 Takumi je na voljo v osmih barvah, od katerih je kar sedem kovinskih odtenkov. Do razprodaje zalog je Mazda5 Takumi v ponudbi s prihrankom 2.500 eur.

Mazda3 Takumi

Mazda3 Sport Takumi je na voljo v petvratni kombilimuzinski različici v kombinaciji z 1,6-litrskim bencinskim motorjem s 77 kW in temelji na opremi TE. V primerjavi s kompletom opreme TE, je paket Takumi bogatejši za 17-palčna lita platišča, meglenke, tempomat, zatemnjena zadnja stekla ter Mazdin navigacijski sistem TomTom z Bluetooth prostoročnim telefoniranjem. Za še več dinamičnosti poskrbi športni paket, ki ponuja atraktiven videz maske hladilnika, strešni spojler, športna sprednja sedeža ter športno osvetlitev merilnikov in notranjih kljuk na vratih. Mazda3 Takumi je dobavljiva v 9 različnih barvah. Do konca meseca novembra oziroma do razprodaje zalog je Mazda3 Takumi v ponudbi s prihrankom 4.950 eur.