Avto-moto

Obogatena BMW X5 in X6

Roman Leskovec / Auto Bild Slovenija
17. 8. 2011, 06.42
Posodobljeno: 17. 8. 2011, 07.28
Deli članek:

Od jeseni naprej ju boste lahko, poleg izbire čistejšega dizelskega agregata, opremili z novo linijo dodatne opreme, ki bo z večjo raznolikostjo barvnih kombinacij in modeli platišč poskrbela za še bolj nabrušen videz in večji užitek v vožnji.

BMW-ja X5 in X6 bosta od sedaj na voljo z novim paketom opreme, poimenovanim Exclusive Edition, ki ga je pripravil oddelek BMW Individual, in bo kupcem  zagotavljal še več možnosti izražanja z izbiro unikatnih dodatkov in materialov. Izbirali bodo lahko med novimi barvami zunanjosti, več različnimi usnjenimi oblazinjenji, celo novimi predpražniki s kontrastnimi šivi, posebnimi 20-palčnimi platišči, novimi vrstami lesa na armaturni plošči, in še mnogo več.

Jeseni tega leta pa bosta BMW X5 in X6 XDrive30d na voljo tudi z tehnologijo BluePerformance, ki dodatno znižuje izpust NOx plinov in bo ob kombinirani porabi 7,5 litra na 100 prevoženih kilometrov (izpust CO2: 198 g/km) vozilom omogočala dosego EU6 standardov o izpušnih plinih, ki v veljavo stopi leta 2014.