Avto-moto

Kia Basket Show

Artur Švarc / Auto Bild Slovenija
20. 4. 2011, 14.55
Posodobljeno: 20. 4. 2011, 14.56
Deli članek:

Kia Motors bo sodelovanju s partnerjema Hypo Alpe Adria in vodo Jana v prihajajočim mesecih, začenši s tem koncem tedna, organizirala dogodek Kia Basket Show.

Gre za nadaljevanje dogodkov Kia Road Show, ki gre že v tretje leto zapored, tokrat v razširjeni različici. 

Na sporedu bo 10 turnirjev z bogatim športno-zabavnim spremljevanim programom, ki bodo trajali od 16. aprila do. 24. junija 2011 v trgovskih centrih po vseh večjih slovenskih mestih. Turnir bodo potekali v dveh kategorijah: člani in juniorji (mlajši od 14 let).

Sodelovanje je za vse ekipe brezplačno, ekipo pa sestavljajo trije igralci (2+1 rezerva). Za bolj zabavno plat košarke pa bodo skrbeli člani košarkarske šole Petra Vilfana.
Zmagovalna ekipa na posameznem turnirju prejme ček v vrednosti 250 EUR, poleg tega pa dve najboljši ekipi prejmeta košarkarsko opremo.
Septembra bo še sklepni turnir na katerem se bo pomerilo 10 najboljših slovenskih in 10 hrvaških ekip, ki se bodo potegovale za končno zmago. Zmagovalna ekipa sklepnega turnirja odpotuje na NBA tekmo New York Knicksov.
Med samimi dogodki stranke imajo možnost nakupa vozil KIA po še ugodnejših pogojih (do 2.700 EUR dodatnih prihrankov), ki bodo veljali le v času trajanja dogodka (2 dni) in le pri tistem zastopniku, kjer se dogodek odvija.