stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 21.07.2021 11:31:51

Bodo favorizirani BOLGARI podcenjevali MURO?! Trener Ludogorca s PRESENETLJIVIMI besedami spregovoril o črno-belih!

fotolens.si
Soboški črno-beli drevi nadaljujejo svojo evropsko zgodbo oziroma pot v kvalifikacijah za ligo prvakov, ki so jo začeli z dvema zmagama nad Škendijo.

Zlasti domača, ko je v mreži zasedbe iz Tetova končalo pet žog, je bila veličastna in je močno odmevala. Ob koncu tedna je Prekmurcem nato nekoliko presenetljivo spodrsnilo na ligaški premieri proti Taboru, toda muraši so prepričani, da to ne bo vplivalo na njihovo podobo v spopadu z Ludogorcem, ki bo drevi gostoval v Fazaneriji. Vsi mogoči parametri razkrivajo, da je ekipa iz Razgrada, ki je v domovini že deset let zapored nedotakljiva, v vlogi velikega favorita. Gotovo bi bilo prvovrstno presenečenje, če ne bi napredovala, a saj veste, da nogomet piše neverjetne zgodbe, Ante Šimundža in njegovi varovanci pa verjamejo, da imajo recept, kako Bolgarom zagreniti življenje ...

trener ludogorec

Pred predstavniki medijev pa je spregovoril tudi trener Ludogorca Valdas Dambrauskas. Seveda je bilo eno od glavnih vprašanj tudi to, ali se boji, da bodo njegovi varovanci podcenjevali Muro. "Zelo spoštujem Muro, tekma bo vsekakor drugačna kot tista s Soligorskom, ker Mura igra drugačen nogomet. So zelo organizirana ekipa, zelo dobro delajo, kar se vidi v podrobnostih njihove igre. Poskušajo s protinapadi, skušajo kaznovati nasprotnika," je povedal trener Ludogorca, ki pričakuje zelo težko tekmo in poudarja, da ne verjame, da bodo njegovi varovanci podcenjevali Muro.

Članki iz rubrike