oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Robert Balantič
Robert Balantič
2 28.03.2018 07:54:18

Legendarni Nastja Čeh BREZ OVINKARJENJA sporočil Mariboru: Za vas ne drži več, da se prvenstvo osvaja na ...

Drago Wernig - TAKA
Nastja Čeh spregovoril o sobotnem večnem derbiju med Olimpijo in Mariborom.

Olimpija ima na vrhu lestvice velikih in varnih deset točk prednosti pred Mariborom in lahko mirno pričakuje sobotni večni derbi. "Ampak ima tekmo več, mar ne?" je opozoril Nastja Čeh in med odštevanjem do dvoboja v Stožicah dodal: "Derbi je vedno derbi. Negotov, zgodi se lahko marsikaj, vsekakor pa je z zornega kota Mariborčanov kristalno jasno, kaj si želijo. Edini namen je zmanjšati zaostanek! To je zadnja priložnost, da popravijo jesenski vtis, na dozdajšnjih preizkušnjah so izgubili zares veliko točk."

VIJOLIČASTI LOVIJO ZADNJI VLAK
A tudi namen Ljubljančanov je gotovo zelo jasen. Želijo povečati prednost in narediti morda odločilni korak do tako zelo želenega naslova prvaka. "Drži, o tem ni niti najmanjšega dvoma. To je popolnoma jasno, toda na drugi strani za Maribor velja, da lovi zadnji vlak za vrnitev v boj za prvenstveno lovoriko. To je prav gotovo veliki cilj vijoličastih. Na derbiju imajo priložnost, da popravijo, kar so 'zaštrikali' na prejšnjih tekmah."



Je Maribor glede na krizo, v kateri se je znašel, tega sposoben? "Mislim, da je, navsezadnje nas to učijo tudi izkušnje iz preteklosti. Ko je najtežje, Maribor zna pokazati pravi obraz, pravi značaj. Da, verjamem, da so vijoličasti tega sposobni tudi tokrat. Sposobni so strniti vrste in dokazati, da so krizni tedni mimo," je odgovoril Nastja Čeh, ki se je v igralski karieri že znašel v takšnem položaju, kot so v tem trenutku Darko Milanič in njegovi varovanci. Kaj je v takšnem obdobju odločilnega pomena, kaj je pomembno? "Potrebuješ samo en dober rezultat, saj ta lahko spremeni marsikaj. Po njem je hitro lahko vse pozabljeno in Mariborčani ga bodo zdaj iskali na derbiju. Pravzaprav je nujno zlo. Menim, da imajo v soboto idealno priložnost pokazati in dokazati, da so prava ekipa."

CELOTEN POGOVOR Z NASTJO ČEHOM SI PREBERITE V SREDINI TISKANI IZDAJI EDINEGA SLOVENSKEGA ŠPORTNEGA ČASNIKA, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike