favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 13.09.2017 14:19:33

Nekdanji trener Chelseaja je OGORČEN: To, kar počnejo, je ŠKANDALOZNO in UMAZANO!

Reuters
Trener kitajskega nogometnega kluba Shanghai SIPG Portugalec Andre Villas-Boas je po povratnem četrtfinalnem obračunu azijske nogometne lige prvakov proti ekipi Guangzhou Evergrande, po katerem je njegova ekipa po streljanju enajstmetrovk napredovala v polfinale, tekmece obtožil, da so si pomagali z neverjetnimi umazanimi triki.

Portugalčeva ekipa je prvo tekmo dobila s 4:0, a dvakratni zmagovalci lige azijskih prvakov se niso predali. V povratni tekmi so izničili prednost, toda na koncu izgubili po streljanju enajstmetrovk. Villas-Boas si je lahko oddahnil, a po tekmi ni mogel skriti ogorčenja nad dogodki, ki so se dogajali pred tekmo, zaradi katerih njegova ekipa na stadion ni prišla pravočasno.

"Dva siva avtomobila sta vozila pred našim avtobusom in se kar trikrat zapletla v prometno nesrečo, tako da smo morali čakati v gneči. Neverjetno, kaj si lahko nekdo privošči," je tekmeca obtožil Villas-Boas, ki meni, da je bilo tudi sojenje iranskega sodnika škandalozno, v podaljšku jim je izključil tudi dva igralca.



Iz nasprotnega kluba obtožb niso komentirali, nekateri pa pravijo, da so bili incidenti odgovor na dogajanja pred prvo tekmo. Takrat se je njihov trener Luiz Felipe Scolari pritoževal, da je bilo v njihovi slačilnici kot v savni, saj niso delale klimatske naprave. Poleg tega niso imeli niti tople vode.

Shanghai SIPG se bo v polfinalu lige, v katerem bo igral prvič, pomeril z Japonci, zaenkrat se še ne ve, ali z ekipo Kawasaki Frontale ali ekipo Urawa Reds.

Značke: nogomet, azija

Članki iz rubrike