vozivarno2019

SODELUJ V NAGRADNEM GLASOVANJU: VOZI VARNO

Oglasno sporočilo
8. 10. 2019, 13.41
Posodobljeno: 8. 10. 2019, 14.52
Deli članek:

Skupaj s partnerji in pokrovitelji smo v skupini Media24 letos že tradicionalno združili moči in se skupaj podali na pot ozaveščanja o varnosti v prometu, pri čemer posebno pozornost namenjamo ozaveščanju o varnosti najranljivejših skupin v njem.

V okviru projekta (PO)misli na otroke, vozi varno se boste lahko seznanili z različnimi nasveti o pravilni prometni vzgoji.

V sklopu projekta Pomisli na otroke: VOZI VARNO poteka likovni natečaj. Otroci so na našo medijsko hišo Media24 več tednov pošiljali na desetine risbic, ki prikazujejo njihovo vsakodnevno pot v šolo. Prispelo je ogromno umetnin naših malih umetnikov, ki so se lotili najrazličnejših tehnik. Risali so z barvicami, flomastri, voščenkami, uporabljali tehnike kolaža in lepenke, nekateri pa so celo izdelali 3 D makete!

Dreamstime
Otroci v vrtcu preživijo zelo veliko časa – med tednom so več ur v družbi vrtčevskega osebja kot staršev, če odštejemo čas, ko spijo.

Vsi tisti, ki so poslali svoje umetniške izdelke pa se sedaj potegujejo za glavno nagrado: dan varnosti v prometu, ki jo omogoča Javna agencija RS za varnost prometa (skupaj s partnerji) in nastop glasbene skupine BQL za učence cele šole! Sedaj pa pozivamo vas, dragi bralci, da izberete najboljšo risbico.

Nagradno glasovanje, ki bo odločilo o tem, na kateri slovenski šoli se bo 24. oktobra odvil zmagovalni dogodek s koncertom BQL, poteka TUKAJSvoj glas lahko oddate do 17. 10. 2019 do 23:59. Risbica, ki bo do takrat zbrala največ glasov, bo prinesla zmago šoli njenega avtorja.

Dreamstime
deček

HVALA VSEM SODELUJOČIM OTROKOM IN NJIHOVIM MENTORJEM!