Praznični hvala

VIDEO: »Hvala, Zdravstveni dom Kočevje, da ostajamo zdravi«

Oglasno sporočilo
20. 11. 2021, 17.01
Posodobljeno: 28. 11. 2022, 14.00
Deli članek:

Akcijo Praznični hvala peljemo že tretje leto zapored. V njej se z majhnimi pozornostmi lahko zahvalite tistim, ki so vam v letu, polno osebnih izzivov, stali ob strani.

Sašo Švigelj
Voditeljica Ajda Mlakar je praznični hvala izrekla osebju ZD Kočevje. Majhen poklon je prevzel pomočnik direktorice Primož Velikonje.

Kdaj ste se nazadnje nekomu zahvalili? Ni treba, da z besedami, mogoče zgolj z lepim pogledom, nasmehom ali zgolj objemom? Verjamemo, da imate vsak dan koga v mislih. V naši akciji Praznični hvala se lahko zahvalite svojemu nesebičnemu sosedu, sodelavcu, zobozdravniku, poštarju, nekomu, ki vam je priklical nasmeh na obraz ali pa poskrbel, da vam je bilo v težkih trenutkih vsaj malo lažje.

Hvala celotni ekipi

Zaupajte nam svojo zgodbo in presenetite tiste, ki so vam polepšali leto 2021. Pišite nam na naslov: Svet24, d. o. o., Vevška cesta 52, 1000 Ljubljana Polje, s pripisom: Praznični hvala. praznični hvala 2021.

Letošnja prva košara drobnih pozornosti je bila oddana v Zdravstveni dom Kočevje. Občani so se z drobno pozornostjo zahvalili osebju, ki pokriva zdravstvene storitve v treh občinah – v Kočevju, Kostelu in Osilnici. V pismu so zapisali takole: » V zadnjem, za vse posebnem obdobju smo zelo hvaležni ekipi in vodstvu ZD Kočevje, ker so se zelo dobro organizirali in nam olajšali marsikatero 'koronsko' tegobo. Kot prvi v Sloveniji so organizirali tako imenovan drive-in sistem za testiranje na virus, prav tako so kasneje na enak način organizirali cepljenje in s tem omogočili hitro storitev in s tem preprečili marsikatero dodatno okužbo. Poleg tega nas o okužbah, terminih testiranja in cepljenja dnevno obveščajo prek družbenih omrežij, na razpolago so nam v vsakem trenutku. Prav ta teden spet začenjajo cepljenje z drive-in sistemom pred športno dvorano. Mislimo, da si prav zaradi vsega tega ekipa ZD Kočevje zasluži velik praznični hvala, saj so nam v teh res posebnih in zapletenih časih olajšali vsaj to, da za cepljenje ne stojimo več ur na mrazu in se s tem še dodatno izpostavljamo bolezni. Hvaležni uporabniki storitev ZD Kočevje.«

Košaro v imenu osebja je prijazno sprejel pomočnik direktorice, gospod Primož Velikonja, ki nam je zaupal, da se takšne malenkosti v teh časih dotaknejo prav vsakogar in mu tudi v sivini dneva narišejo sonce na obraz.

Sašo Švigelj
Primož se je v imeu osebja zahvalil in nam zaupal, da so prav takšne malenkosti tiste, ki jih držijo pokonci.