Popolna preozbrazba

Popolno preobrazbo je gostila Qlandia v Novem mestu

K. Š.
20. 6. 2019, 10.56
Posodobljeno: 20. 6. 2019, 11.09
Deli članek:

V petek, 14. junija je naše dame čakala prav posebna izkušnja. Dogodek, ki je bil namenjen samo njim, se je odvil v QLANDII v Novem mestu, kjer so se predstavile občinstvu ter z nami delile izkušnje, ki so jih nabrale v preteklih mesecih.

Max Verderber
Naše udeleženke so svoj svet spravile v ravnovesje.

QLANDIA Novo mesto je bila 14. junija v znamenju popolne glasbe in Popolne preobrazbe! Od 16. ure dalje je Radio Krka praznoval svoj 25. rojstni dan, med 18. in 19. uro pa je bila na sporedu naša Popolna preobrazba.

Max Verderber
Tjaša Kokalj Jerala, ambasadorka Zale, je z našimi dekleti delila skrivnosti, kako svoj svet spraviti v ravnovesje.

Na odru Qlandie v Novem mestu so občinstvo zabavali Saša Lešnjek, Urban Vidmar, Clemens, Manca Berlec, Vili Resnik, Rebeka Dremelj, Alya in Natalija Verboten.

Max Verderber
Vadbo X Body je na dogodku v Qlandii v družbi dveh postavnih deklet predstavil tudi Damjan Fras in z njo navdušil številne, ki sicer za vadbo nimajo časa.

V času Popolne preobrazbe so v družbi Krkinih voditeljev, Jureta in Roka, na odru tudi vrhunski športnik in trener Damjan Fras, ki je s pomočjo X Body vadbe naši peterici pomagal do športne preobrazbe, ambasadorka Zale Tjaša Kokalj Jerala in diplomirana dietetičarka iz podjetja Dietetik Priporoča Katja Simić.

Max Verderber
Na naše udeleženke je resnično velik vtis naredila diplomirana dietetičarka, Katja Simić

Tam smo resnično razkrili vse, kar smo počeli v zadnjih mesecih, naše dame pa so bile deležne tudi posebnega tretmaja.

Max Verderber
Amabsadorka Zale, Tjaša Kokalj Jerala je z voditeljem Juretom Zupančičem poklepetala o ravnovesju, ki ga ima v svojem natrpanem urniku.

Z darilnimi karticami Qlandie so si privoščile nepozabno nakupovanje skupaj z našo stilistko in poskrbele za res čudovito vzdušje. 

Max Verderber
Naše nagrajenke so bile navdušene nad darilnimi karticami Qlandie.

Naša Popolna preobrazba je Tamari, Jasni, Mariji, Manueli in Urši resnično spremenila življenja, več o tem pa si boste lahko prebrali tudi v revijah Zarja, Maja in Bodi Zdrava.