Popolna preozbrazba

Na vas čakajo nagrade Pošte Slovenije!

K. Š.
9. 6. 2019, 11.23
Posodobljeno: 13. 6. 2019, 11.11
Deli članek:

Marija, Manuela, Tamara, Jasna in Urša so nas prepričale, da si prav one zaslužijo priložnost za to, da najdejo stik s seboj, in zaživijo bolj zdravo življenje. Glasujte za svojo zmagovalko in osvojite tedenske nagrade!

Oglasno sporočilo
Pošiljke bodo čakale na Paketomatih

GLASUJTE ŠE TA TEDEN!
Njihove predstavitve najdete TUKAJ, na spletni strani pa lahko tudi glasujete za tisto, ki vas bo najbolj prepričala.

Vsak teden čudovite nagrade!
Prav vsak teden med vas, ki glasujete, razdeljujemo številne nagrade, ki jih bodo prispevali naši partnerji projekta. Tokrat na naše nagrajence čakajo paketi presenečenj, ki jih podarja Pošta Slovenije. 

ODDAJTE SVOJ GLAS in si prislužite lepe nagrade!

Paketi presenečenja!

Na tri srečneže, ki boste glasovali, čakajo posebni paketi Pošte Slovenije. Pakete boste lahko prevzeli na najbližjem PS Paketomatu, kjer vas bodo čakale nagrade.

Tako vam ne bo  potrebno več skrbeti in gledati na uro, da boste ujeli dostavljača težko pričakovanega paketa. Paketi bodo udeležence čakali v izbranih PS Paketomatih po Sloveniji.

IN PREDNOSTI PS PAKETOMATOV?

Prednost PS Paketomata je, da niste obvezani, da paket prevzamete do določene ure, saj je storitev na voljo 24ur na dan in vse dni v tednu. Svojemu paketu lahko sledite na vsakem koraku s SMS-i in e-obvestili, ki jih boste prejeli. Potrebujete le svoj telefon, kamor so poslani vsi podatki za prevzem paketa. Vaš paket vas bo na izbranem paketomatu čakal 72 ur. V kolikor ne boste v tem času uspeli prevzeti paketa, pa vas bo ta čakal na najbližji pošti še pet dni, ampak to zagotovo ne bo potrebno, kajne?

Oddajte glas, nagrade že čakajo!