Popolna preozbrazba

Vabljeni na dogodek POPOLNA PREOBRAZBA!

K. Š.
6. 6. 2019, 11.33
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 11.45
Deli članek:

V petek, 14. junija na vas čaka prav posebni dogodek v QLANDII Novo mesto, kjer boste lahko spoznali naše udeleženke in uživali v odlično glasbi ter nasvetih naših strokovnjakov

Popolna preobrazba
Vabimo vas na zaključni dogodek

QLANDIA Novo mesto bo 14. junija v znamenju popolne glasbe in Popolne preobrazbe! 

Od 16. ure dalje bo namreč RADIO KRKA praznoval 25. rojstni dan, od 18. do 19. ure pa bo na sporedu naša Popolna preobrazba, kjer bomo spoznali naše udeleženke in strokovnjake, ki so jim pomagali na njihovi poti.

Kaj vse se bo dogajalo?

Na odru Qlandie v Novem mestu bodo občinstvo zabavali Saša Lešnjek, Urban Vidmar, Clemens, Manca Berlec, Vili Resnik, Natalija Verboten, Alya in Rebeka Dremelj.

Promocijsko sporočilo
Brata Malek bosta otroke navduševala s predstavo Cirkus.

To pa še ni vse!

S predstavo Cirkus bosta otroke zabavala Brata Malek, pa tudi posebno presenečenje čaka vse najmlajše. 

Kdo vse se nam bo pridružil?

V času Popolne preobrazbe bodo od 18. ure dalje na odru tudi vrhunski športnik in trener Damjan Fras, ki je s pomočjo X Body vadbe naši peterici pomagal do športne preobrazbe, ambasadorka Zale Tjaša Kokalj Jerala in diplomirana dietetičarka iz Dietetik Priporoča Katja Simić.

Promocijsko sporočilo
Le katera med njimi je postala najbolj simpatična udeleženka?

Popolna preobrazba: Katera je najbolj simpatična udeleženka?

Na končnem dogodku v Qlandii v Novem mestu pa bomo med 18. in 19. uro razglasili tudi najbolj simpatično udeleženko, podelili številne nagrade med občinstvo in presenetili našo peterico. Še vedno lahko glasujete za svojo najbolj simpatično udeleženko in ji pomagate do zmage. Glasujete lahko TUKAJ.