Popolna preozbrazba

Kdo prejme lepe nagrade?

K. Š.
27. 5. 2019, 13.41
Posodobljeno: 27. 5. 2019, 13.45
Deli članek:

Prav vsak teden bomo med vas, ki boste glasovali za najbolj simpatično udeleženko, razdeljevali številne nagrade. Le koga smo nagradili tokrat?

Promocijsko gradivo
Kolagenbody

Ste že glasovali za najbolj simpatično finalistko?
Predstavitve najdete TUKAJ, na spletni strani pa lahko tudi glasujete za tisto, ki vas bo najbolj prepričala.

Vsak teden čudovite nagrade!
Prav vsak teden bomo med vas, ki boste glasovali, razdeljevali številne nagrade, ki jih bodo prispevali naši partnerji projekta. Tokrat na naše nagrajence čakajo izdelki MEDEX. 

To pa še ni vse! Najbolj simpatična finalistka bo ravno po vaši zaslugi lahko odšla na čudovit oddih v Hotel Palace Kempinski Portorož.

GLASUJTE in si prislužite lepe nagrade!

Tokrat med vse, ki ste glasovali, razdeljujemo izdelke Medex.

Psyllium Mg
S prehranskim dopolnilom Psyllium Mg boste na enostaven način telesu zagotovili kar 10 % dnevnih potreb po vlakninah. Prah, ki vsebuje tri vrste vlaknin – iz indijskega trpotca in tapioke ter inulin – enostavno umešate v mlačno vodo, popijete in še pred zajtrkom poskrbite za dober začetek dneva.
Vlaknine indijskega trpotca prispevajo k normalnemu delovanju črevesja in k njegovi lažji prehodnosti.
Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Promocijsko gradivo
Vlaknine z magnezijem in propolisom


Coffee & Collagen
Instant Coffee & collagen poleg kave vsebuje tudi dnevni odmerek kolagena in cink. S pomočjo slednjih sestavin se bo prebudil tudi sijaj vaše kože, las in nohtov.
Cink prispeva k ohranjanju zdravih las, nohtov in kože ter ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Promocijsko gradivo
Kavni napitek s kolagenom in cinkom

Kolagen Body
Kolagenbody vsebuje hidrolizirani kolagen Bodybalance, magnezij in vitamin C v prahu – kombinacijo aktivnih sestavin, ki pripomorejo k delovanju in krepitvi mišic ter ohranjanju normalnega delovanja sklepov in kosti. Kolagen Bodybalance je kolagen v obliki majhnih, nizko molekularnih delcev, pridobljenih s posebno patentirano tehnologijo. Takšna oblika kolagena se v telesu hitreje in bolje absorbira ter služi kot kvaliteten vir beljakovin za ohranjanje in krepitev mišic.

Magnezij v izdelku je v obliki magnezijevega citrata, ki je ena najbolj biorazpoložljivih oblik magnezija in se v telesu dobro absorbira. Magnezij ima vlogo pri sintezi beljakovin in prispeva k delovanju mišic ter ohranjanju zdravih kosti. S tem odlično dopolnjuje kolagen, ki kot vir beljakovin prispeva k vzdrževanju in povečanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Vitamin C ima poleg ostalih ugodnih vplivov na zdravje tudi vlogo pri nastajanju kolagena v telesu.

Kolagen v izdelku je govejega izvora. Brez dodanega sladkorja, umetnih barvil in arom.

Coffee & Collagen prejmeta Silvestra Čepin in Janko Balon.

Kolagen Body prejme Dijana Pejašinović

Psyllium magnezij prejme Cvetka Škorja. 

ISKRENE ČESTITKE!