Popolna preozbrazba

Manuela Žgeč: Čeprav sem lačna, se počutim dobro!

K. Š.
9. 5. 2019, 08.42
Posodobljeno: 9. 5. 2019, 09.27
Deli članek:

Za nami so prvi vtisi preobrazbe, dekleta so že resno začela z vadbami in jedilniki, zato smo tokrat spregovorili o njihovih prvih vtisih po praznikih.

Arhiv Manuele Žgeč
Manuela se na X Bodyju odlično počuti!

Manuela Žgeč, ki pridno hodi na vadbo v X Body v Maribor pravi, da še ni ponotranjila svojih prehranjevalnih navad. "Malce je težko, ker sem bila prej navajena na drugačno hrano. Dejansko se mi zdi, da pojem več, kot prej, saj jem več obrokov, toda sem in tja sem še vedno malo lačna," prizna simpatična Ptujčanka, ki je kljub vsemu prepričana, da ji bo uspelo.

Teden za njo je bil precej naporen, saj poleg vseh vadb, aktivnosti in kuhanja z možem prenavljata tudi hišo. "Z možem sva se resno lotila prenove, tako da imava vsak dan na hiši delavce. Tako sem bila ves čas v kuhinji in pomagala tudi pri delu."

Kljub vsemu odločena, da ji bo uspelo!

"Čeprav imam res veliko obveznosti, sem kljub vsemu pridno hodila na treninge, od katerih me vse boli. Tako hodim zgodaj spat in so polnim baterije za delovne dni," pravi Manuela in doda, da jedilnik pridno in resno pošilja tudi naši dietetičarki Katji. "Je težko, a verjamem, da je vredno. Tako da s polno paro naprej," še dodaja Manuela. 

GLASUJTE!

Za vse naše kandidatke pa še vedno lahko glasujete TUKAJ in jim pomagate do zmage. Seveda ob glasovanju lahko tudi vi prejmete kakšno praktično nagrado, saj nagrade podeljujemo prav vsak teden.