Popolna preozbrazba

Tole je izjemnega pomena za našo preobrazbo!

Š. K.
3. 5. 2019, 00.00
Deli članek:

Približno dve tretjini človeškega telesa je sestavljenega iz vode. Voda je za človeka izrednega pomena. To ne govorimo kar tja v en dan, temveč zato, da bi se zavedali, kako nujno potrebna je voda za pravilno delovanje vašega telesa. Pa vi, jo zaužijete dovolj?

Promocijsko gradivo
Voda je izjemnega pomena

Ne samo, da je voda del celic, medceličnega prostora in krvne plazme, je tudi transportni medij za kisik, vitamine, minerale ter glukozo. Še več, z njeno pomočjo se do ledvic prenesejo strupeni toksini in se kasneje izločijo. Zato je voda ključna tudi takrat, ko govorimo, da skrbim za čiščenje od znotraj navzven. 

Oglasno sporočilo
Voda Zala bo z nami čez celo akcijo Popolne preobrazbe

Voda Zala pomaga naš svet spraviti v ravnovesje!

Pri naši akciji Popolna preobrazba nam pomaga izvirska Voda Zala, ki se ponaša s konstantno kakovostjo in stabilnostjo mineralne sestave, ki ju preverjajo z rednim izvajanjem vseh potrebnih analiz zunanjih akreditiranih laboratorijev.

Zakaj je voda še ključnega pomena?

Naša diplomirana dietetičarka Katja Simić je rakrila, da je voda ključna za vzpostavitev ravnovesja in procesov, ki se dogajajo v telesu. Voda namreč tudi sodeluje pri biokemični razgradnji hrane, ki jo pojemo. Vpliva na našo produktivnost in koncentracijo. 

Max Verderber
Tamara je izbrala vodo Zala Nula malina, ki ji je nadvse všeč.

Mi smo izbrali izvirsko vodo Zala

Izvirska voda Zala je voda, ki ji zaupajo tudi potrošniki. Bralci revije Reader’s Digest so jo v priznani raziskavi Trusted Brand večkrat izbrali za ustekleničeno vodo, ki je najbolj zaupanja vredna med slovenskimi ustekleničenimi vodami. Zato bo Zala prisotna tudi pri naših finalistkah, ki jo bodo pile na vsakem koraku. 

Mare Vavpotič / M24
"Vem, da je voda ključnega pomena!"

Težave, ker pijejo premalo vode

Naše kandidatke so nam zaupale, da so imele med drugim tudi težave, ker niso pile dovolj vode in niso skrbele za to, da bi svoj svet postavile v ravnovesje. "Priznam, spila sem premalo tekočine. Če pa sem že pila, so to bile ponavadi sladkane gazirane pijače," pove Urša Vidmar in dodaja, da je pri njej sedaj izvirska voda Zala vedno na dosegu roke. 

Max Verderber
Urša pravi, da dnevno zaužije vsaj dva litra vode!

Pa vi, spijete dovolj vode?

Mare Vavpotič / M24
Voda je vedno v neposredni bližini.