5 žensk, 5 izzivov, 5 zgodb

Predstavljamo vam naše zmagovalke, ki so nas prepričale s svojo prijavo. Prav njim se bo svet resnično zavrtel in prav one bodo tiste, ki jih bomo popolnoma spremenili – na zdravo stran.
Naše srečne nagrajenke Urša, Jasna, Tamara, Manuela in Marija so se tako prvič v življenju spopadle z izzivom, ki jim bo spremenil življenje. Zato so pogumno stopile pred fotografski objektiv in nam zaupale, kaj v življenju jih žene naprej, s čim se spopadajo in zakaj bodo svojo preteklost za vedno pustile za seboj. Prepričane so, da je to odskočna deska prav za vsako od njih, zato priložnosti ne bodo izpustile. 

In kdo so naše kandidatke?

JASNA KOPER

popolna preobrazba _F8A0726-73
Max Verderber
JASNA KOPER

»Prijavljam se, ker se že nekaj časa pripravljam, da bi spremenila postavo tako kot prehranjevalne navade, pa mi ne uspe, brez motivacije koga drugega. Rada bi si preoblikovala telo in s tem zadovoljila predvsem sebe in s tem postala bolj samozavestna,« nam je zaupala Jasna in povedala, da jo je način življenja privedel do tega, da je pridobila nekaj kilogramov, ki se jih želi znebiti in svoje življenje spet postaviti na zdravo stran. »Predvsem, da sem na točki, ko imam red v prehrani, potem, da je moje telo v kondiciji,« doda in pove, da je njena šibka točka motivacija.

TAMARA DJOKIĆ

popolna preobrazba _F8A0780-83
Max Verderber
TAMARA DJOKIĆ

»Ker sem v dveh letih izgubila dve meni zelo pomembni osebi, sem tolažbo iskala v hrani. Kar se je seveda poznalo na mojem telesu, ko sem pridobila 20 kg. Želim si biti ponovno stara jaz,« pove Tamara, ki je 32-letna komercialistka in predana mamica 5-letni hčerki želi spremeniti svoje telo in pridobiti več samozavesti in energije.
»S popolno preobrazbo si želim spremeniti svoje telo, dobiti več samozavesti predvsem si pa želim več energije, da bi se lahko več posvečala svoji petletni hčerki.« Toda prepričana je, da bo temu naredila konec in da bodo njene slabe izkušnje le še preteklost.

MARIJA KOS

_F8A0853-92
Max Verderber
Marija Kos

»Za seboj imam težko preteklost. Sebi in svojemu sinu sem zato obljubila, da bom nekaj spremenila in da bom končno nekaj naredila zase. Zato bi bila rada samozavestna in urejena mama,« nam zaupa Velenjčanka Marija Kos, ki bo sebe postavila na prvo mesto. Zelo dolgo časa se je namreč zapostavljala in zato je prepričana, da mora nekaj narediti zase. In njena slabost? »Debelost in trema z nezaupanjem do sebe. Predvsem preteklost mi je pustila posledice, ampak sem se odločila, da s pokončno glavo zrem v nov dan. Vem, da je to moja priložnost!«

URŠA VIDMAR

popolna preobrazba _F8A0815-88
Max Verderber
URŠA VIDMAR

Urša Vidmar je mamica dvema sončkoma in je ob skrbi za svojo družino in kariero pozabila nase. Pravi, da je skrajni čas, da temi naredi konec in sebe spravi v red ter nekaj naredi, kar dolguje sebi. Njena največja šibka točka je hitro pripravljena hrana, sendviči in pica. »V vaši preobrazbi želim izgubiti odvečne kilograme, preoblikovati telo in pridobiti na fizični kondiciji. »Rada bi pridobila samozavest nazaj, ki sem jo v preteklosti že imela. To se mi zdi nadvse pomembno!« še doda poslovodkinja in pravi, da je pripravljena v življenju narediti nekaj zase!

MANUELA ŽGEČ

popolna preobrazba _F8A0885-97
Max Verderber
MANUELA ŽGEČ

»Želim se enkrat za vselej posloviti od kilogramov, ki sem jih pridobila z zelo nezdravo prehrano in premalo gibanja. Počutim se zelo zelo nezdravo, kar pa vpliva tudi na moje počutje in psiho,« pove Manuela iz okolice Ptuja in doda, da bi zelo rada normalno zaživela in svoji družini dala nazaj mamico in ženo, ki si jo zasluži. Ker ve, da tudi njim vzgaja zelo slabe navade, je čas, da nekaj spremeni. » Če imaš sebi strokovnjake, ki vedo kaj delajo, verjamem, da je proces lahko dosti lažji. In zato bi rada svoje življenje popolnoma spremenila.«

Naše finalistke si lahko podrobneje ogledate TUKAJ.