Popolna preozbrazba

Spanje na kakovostnem ležišču je vredno zlata

Oglasno sporočilo
5. 4. 2019, 15.19
Posodobljeno: 5. 4. 2019, 15.26
Deli članek:

Kdo se ne želi zbuditi spočit in naspan? Zdravje, lepota in vedro počutje so posledica dobrega spanca, ki se začne s kakovostnim ležiščem.

Oglasno sporočilo
Kakovosten spanec je neprecenljiv

Prav takšna je novost letošnje pomladi - luksuzna vzmetnica mebloJOGI® Platinum z ergonomskim 7-conskim žepkastim vzmetenjem, ki se točkovno prilagaja in individualno podpira vse dele telesa. Napredno jedro iz kar 364 žepkastih vzmeti na m2 omogoča popolno prilagajanje obliki telesa. Perforiran naravni lateks pa je oplemeniten z zrnci gela, ki preprečujejo pregrevanje telesa med spanjem ter dajejo prijeten občutek svežine.

Oglasno sporočilo
Novost, ki vas bo navdušila!

Lateks je naravno protibakterijski, protiglivični in proti pršicam. Vzmetnica ima snemljivo in pralno preobleko za lažje vzdrževanje higiene ležišča. Edinstvena značilnost pletenine Platinum Care 3D izhaja iz inovativnega hitozana, ki spodbuja regeneracijo celic, ohranja kožo mehko in prožno ter preprečuje izgubo vlage v njej. Poleg tega hitozan v preobleki učinkuje protibakterijsko. Spanje na kakovostnem ležišču, kakršno je mebloJOGI® Platinum, je garancija za mladosten in spočit videz.