Popolna preozbrazba

Revolucionarna vadba X BODY čaka na vas!

Oglasno sporočilo
27. 3. 2019, 13.13
Posodobljeno: 27. 3. 2019, 13.30
Deli članek:

V samo 20 minutah bodo naši udeleženci lahko preizkusili čudeže revolucionarne vadbe, ki preprosto navdušuje!

Promocijsko sporočilo
Revolucionarno vadbo je preizkusila tudi Neisha

Ste že slišali za X BODY?

Kljub temu, da je EMS tehnologija v Evropi priljubljena že kakšno desetletje, na svoji priljubljenosti in prepoznavnosti le še pridobiva, napovedi so, da bo to hit v fitnes in lepotni industriji še vsaj naslednjih 10 let. V Sloveniji se z njo šele dobro spoznavamo. X BODY vadba je v Sloveniji zaenkrat ekskluzivno pod okriljem nekdanjega smučarskega skakalca Damjana Frasa.

Promocijsko sporočilo
Elektro Mišična Stimulacija bo poskrbela, da bo vaš trening resnično vrhunski.

EMS tehnologija bo navdušila!

EMS je kratica za Elektro Mišično Stimulacijo. Gre za napravo, katere korenine segajo v povsem zdravstveno področje, kjer so napravo uporabljali pri rehabilitaciji in pacientih, za katere je bilo za preživetje, vključitev v normalno življenje bistveno hitro pridobivanje na mišični moči in vzdržljivosti. Mišična vzdržljivost, mišična moč, mišična odzivnost in definicija. Tehnologija elektro mišične stimulacije posnema povsem naravno aktivacijo in prenos informacije v centralni živčni sistem preko električnega impulza, ki mišici sporoči, da se krči. Tako v 20-minutah treninga z osebnim trenerjem preko vnaprej pripravljenega programa (oblikovanega na podlagi vaših ciljev) dosežete do 150-krat več mišičnih kontrakcij kot pri običajnem treningu. Rezultati raziskav namreč kažejo, da se zgolj en trening lahko primerja s štirimi urami klasičnega treninga v telovadnici ali fitnesu.

Vadba X BODY poteka individualno, ali v paru, saj je seveda to pravi pomen osebnega trenerstva, da se trener izključno posveti samo tebi in trening prilagaja glede na tvoje zmožnosti, želje po preoblikovanju telesa in podobno. Visokointenzivni trening za moč traja 12 minut, nato sledi še 8 minut kardio del in na koncu 5 minutna masaža ter sproščanje.

Prvi rezultati so vidni po 10 obiskih, večina pa jih opazi že po 4 treningih (predvsem v napetosti kože, izgubi centimetrov na stegnih in zadnjici ter lepšem tonusu na nogah).

Promocijsko sporočilo
V samo dvajsetih minutah boste zase naredili zares veliko!