Odraščanje in raziskovanje sveta je za vašega razposajenega malčka obdobje veselja, polnega novih doživetij. Za mamice pa lahko postane predvsem zelo naporno in stresno obdobje. Male razposajence vsak dan zanima vse več, raziskati in naučiti se želijo vedno več, pleničke pa morajo kljub raziskovanju ostati suhe na aktivni ritki. Svojemu malčku mora mamica zagotoviti suho kožo in pleničko, ki nikakor ne bo ovirala njegovega raziskovanja.

Pampers_box

Pampers Premium Care hlačne pleničke so prava pomoč za mamice, katerih aktivni otroci namenijo osnovni potrebi po suhosti ritke le par trenutkov, saj si ne morejo privoščiti, da bi jim kakšna nova stvar ušla.

Mamice bodo hlačne pleničke Pampers Premium Care vzljubile zaradi njihove priročnosti, saj se oblečejo in slečejo enostavno kot spodnje hlačke, malčkom pa bodo všeč, ker ne bodo motile njihove aktivnosti med oblačenjem.

Lahko jih uporabljate tako ponoči kot podnevi, njihova uporaba in zamenjava pa je preprosta. Ko je plenička polna, jo le pretrgate ob straneh, jo zvijete, zalepite s trakcem in odvržete med odpadke.

Hlačne pleničke Pampers Premium Care zagotavljajo preverjeno Pampers suhost, hkrati pa z otroškim losjonom ščitijo občutljivo otroško kožo, predvsem pa nudijo udobje. Imajo namreč mehak in raztegljiv trak, ki sega okrog celotnega pasu in tako aktivnemu malčku sledi ob vsakem gibu.

Svojemu aktivnemu malčku zagotovite svobodo raziskovanja in gibanja z vsestransko mehkobo, zračnimi materiali in do 12 ur zagotovljeno suhostjo novih hlačnih pleničk Pampers Premium Care. Brez dvoma jih bosta oba vzljubila.