DLAN DLAN5 NA 1919

Omogočimo jim nežen vstop v življenje!

Revija Zarja
8. 3. 2018, 09.18
Posodobljeno: 8. 3. 2018, 09.18
Deli članek:

»To, da imamo lahko otroke, se mi zdi privilegij, čudež življenja! Imam tri fante in vsak je zgodba zase! Novorojenčkom bi morali omogočiti lep začetek, nežen vstop v življenje,« je povedala igralka Vesna Pernarčič, Anica iz Ene žlahtne štorije, ki je pri enainštiridesetih tretjič postala mamica.

»K sreči ni noben od mojih otrok potreboval posebne medicinske pomoči, imam pa prijatelje, ki so jo zelo potrebovali!« S kolegicami igralkami, ki so po predstavi Mame naredile nadaljevanje Spet mame, so že bile ambasadorke zbiranja sredstev za inkubator za ljubljansko porodnišnico, zato se čuti povezana s to problematiko.

Skupaj za življenje, za inkubator

Na Enoti za intenzivno nego in terapijo novorojencev »za dlan veliki malčki« nenehno potrebujejo nove aparate in opremo za izboljšanje možnosti preživetja. Zato so izredno veseli vsake donacije, saj tem bitjecem omogoča, da bodo njihovi prvi samostojni koraki v življenje lažji in varnejši. sredstva za nov inkubator lahko prispevate na transakcijski račun Društva za pomoč prezgodaj rojenim otrokom, Zaloška 11, 1000 Ljubljana, transakcijski račun pri NLB d.d., št. SI56 0201 4005 0993 640, SWIFT: LJBASI2X, s pripisom INKUBATOR ZARJA.

Ali pa pošljete sms z besedo DLAN ali DLAN5 na 1919 in prispevate 1€ ali 5€ za nove inkubatorje.