Euroservis

Inovacije imajo skupni imenovalec: EUROSERVIS

Promocijsko gradivo
16. 5. 2016, 04.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zakaj je Euroservis najboljša izbira za vaš avto? Ker ga boste našli povsod po svetu. In povsod bodo storitve na najvišjem nivoju!

Najboljše storitve na enem mestu
Euroservis izhaja iz mednarodnega koncepta, t.i. Groupauto International, ki povezuje nacionalne skupine neodvisnih distributerjev.
To pomeni, da v mreži na enem mestu najdete najboljše storitve in kakovostne rezervne avtodele.
Zato skupina združuje vse tisto, kar ste vedno iskali za svoj avto: od osnovnega hitrega servisa, do rednega pregleda in vrhunskih popravil. Skupina Groupauto International deluje po načelu: »Moč skupine vedno preseže seštevek moči posameznikov v skupini.« Tako je skupina Groupauto International pravzaprav omrežje številnih specialistov za distribucijo rezervnih delov in storitev za osebna in tovorna vozila, tovornjake in prikolice.


Servise najdete povsod po svetu
Avtoservisna mreža EUROSERVIS je del svetovne mreže EUROGARAGE. To pomeni, da boste avtoservise našli na več kot šest tisoč mestih v Evropi in Južni Ameriki.
Servisi izvajajo storitve v skladu z najnovejšimi trendi in smernicami v avtomobilski industriji. V vozila vgrajujejo originalne rezervne dele oziroma originalu enakovredne rezervne dele.


Inovacije so del vsakdana
Mehaniki v mreži  se s težavami, novostmi in zanimivostmi na področju avtomobilske industrije srečujejo vsak dan. Tako inovatorji na področju mobilnosti niso le tisti, ki avto zasnujejo ampak so tudi proizvajalci avtomobilskih delov, ki jih določeni proizvajalci vgrajujejo.

V mrežo Euroservis so vpeti številni inovatorji. Ti imajo v mreži Euroservis največji vpliv. Z razvojem rezervnih delov in z znanjem namreč vplivajo na serviserje, svoje znanje in izkušnje pa tako posredujejo naprej.


V koraku s časom
Ker so Euroservisi vpeti v veliko globalno mrežo avtomobilskega poprodajnega trga, tako na področju rezervnih delov kot tudi na področju samih servisnih storitev, njihovi mehaniki na vsakem trenutku lahko dostopajo do pomembnih informacij.
Tako mreža Euroservis skrbi za potrebna znanja, ki jih v času hitrega tehnološkega napredka avtomehaniki lahko pridobijo v najkrajšem možnem času. To pa pomeni, da so mehaniki v mreži Euroservis resnično dobro podkovani in bodo s svojim znanjem znali rešiti še tako zapleten primer.